Zakelijke aanvraag

VINNIC bereikt een grote groep jongeren en young professionals die betrokken zijn bij de Achterhoek en graag hun mening en ideeën willen delen om de Achterhoek nog mooier te maken.

Wil je als bedrijf, organisatie of overheid VINNIC inzetten? Mail dan naar aanvraag@vinnic.nl en/of neem contact op met Tom Salemink of Robin Koster.

Bedrijven, maatschappelijke organisaties en de overheden kunnen VINNIC inzetten om jongeren en young professionals te betrekken bij hun plannen door een peiling af te nemen. Er zijn twee smaken:

1) Eigen peiling (Achterhoek-breed of gesegmenteerd. Bijvoorbeeld lokaal, alleen onder 18 tot 25 jarigen of juist de jongvolwassenen etc.)

2) Thema-peiling (aansluiten bij brede (periodieke) uitvraag)

VINNIC is kritisch. Niet elke aanvraag wordt gehonoreerd. Wij bewaken dat alle peilingen direct betrekking op het leven van jongeren en young professionals. Denk aan wonen, werk, sociale contacten, onderwijs, mobiliteit & bereikbaarheid en duurzaamheid.

VINNIC faciliteert opdrachtgevers in het opstellen van de juiste vragen (o.a. methodologisch en taalgebruik ), om zo’n hoog mogelijke respons te krijgen en optimaal inzicht te geven van wat leeft bij de doelgroep. Opdrachtgevers ontvangen een factsheet van de uitkomsten (incl. verantwoording). Geen vuistdik rapport, maar toegankelijke visuele weergaven.

Wat vragen we van opdrachtgevers? Dat ze zeggen wat ze met de uitkomsten doen en vervolgens ook doen wat ze zeggen! Echt impact creëren op de toekomst van Geluksregio Achterhoek!

Adres

Nijverheidsweg 19, 7005 AS Doetinchem

openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 

© 2023 VINNIC. All rights reserved.