FAQ

Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. Klik op een vraag voor het antwoord.

Wanneer kan ik me aanmelden voor VINNIC?

Je kunt meedoen met VINNIC als je tussen de 16 en 35 jaar bent en je verbonden voelt met de Achterhoek.

Ben je ouder dan 35 dan telt jouw mening over de Achterhoek uiteraard ook. We zouden je dan graag willen vragen om deel te nemen aan www.achterhoekspreekt.nl

Wil jij je actiever inzetten voor de Achterhoek?
Kijk dan ook eens op www.deachterban.com

Hoe worden mijn privacy en anonimiteit gewaarborgd?

Het onafhankelijke onderzoek- & adviesbureau Moventem uit Zutphen beheert het. Je kunt er daarom op vertrouwen dat jouw gegevens uitsluitend voor VINNIC worden gebruikt en nooit aan anderen worden verstrekt. De uitwerking van jouw antwoorden gebeurt volledig anoniem. Dit is in lijn met de Gedragscode voor Onderzoek en Statistiek en de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Hoe vaak kan ik meedoen aan een onderzoek?

Per kalenderjaar worden gemiddeld vier panelonderzoeken gehouden.

Hoe lang duurt het invullen van een vragenlijst?

De invultijd van een vragenlijst verschilt per keer. Meestal is de invultijd zo’n vijf minuten. In de uitnodiging voor een onderzoek vermelden we altijd de invultijd die je kunt verwachten.

Hoe kan ik me aanmelden?

Je kunt je eenvoudig en kosteloos aanmelden door in het menu bovenaan op ‘Meedoen’ te klikken. Op deze website maak je gemakkelijk een profiel aan door enkele vragen te beantwoorden (over jouw leeftijd, woonplaats etc.).

Ik heb me aangemeld, hoe doe ik mee aan een onderzoek?

Zodra er een onderzoek plaatsvindt, ontvang je automatisch een uitnodiging via het door jouw opgegeven e-mailadres. De vragenlijst is in te vullen op jouw pc, tablet of smartphone. Je beslist per onderzoek of je meedoet.

Wat wordt er gedaan met de resultaten van een onderzoek?

De onderzoeksresultaten worden onder andere gebruikt als input voor beleid. Je wordt op de hoogte gebracht van de resultaten van het onderzoek en wat er met de resultaten gebeurt.

Waar kan ik de resultaten van een onderzoek vinden?

Je ontvangt na afloop van een onderzoek een e-mail met daarin een samenvatting met de opvallendste resultaten en een beschrijving van wat er met de resultaten wordt gedaan. De resultaten worden ook op de impactpagina geplaatst. Klik hier om naar de impactpagina te gaan.

Wat zijn kudos?

Voor ieder onderzoek waar je aan deelneemt krijg je kudos. Deze kudos kun je laten uitbetalen in Bol.com cadeaubonnen. Iedere 100 punten zijn 1 euro waard. Bol.com cadeaubonnen kunnen voor 500 kudos worden uitbetaald.

Je kunt er ook voor kiezen om jouw kudos aan War Child. Dit kan al vanaf 100 kudos.

Hoe kan ik mijn kudos laten uitbetalen?

Je kunt de kudos laten uitbetalen door in te loggen met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Op de pagina ‘Saldo’ kun je via de knop ‘Uitbetalen’ de kudos laten uitbetalen.

Ik weet mijn gebruikersnaam en/of wachtwoord niet meer, wat nu?

Als je jouw gebruikersnaam en/of wachtwoord niet meer weet, kun je op de pagina ‘Login’ op ‘Help’ klikken. Als je daarna op ‘Account herstellen’ klikt en jouw e-mailadres invult, ontvang je een e-mail met jouw gebruikersnaam en de mogelijkheid om jouw wachtwoord te herstellen.

Ik heb een nieuw e-mailadres, hoe kan ik mijn e-mailadres aanpassen?

Je kunt jouw e-mailadres aanpassen door met jouw gebruikersnaam en wachtwoord in te loggen via de pagina ‘Login’. Op de pagina ‘Persoonlijk’ staat jouw huidige e-mailadres weergegeven. Als je hier op klikt, kun je door de instructies te volgen jouw e-mailadres aanpassen.

Hoe kan ik me afmelden?

Je kunt je afmelden door met jouw gebruikersnaam en wachtwoord in te loggen via de pagina ‘Login’. Onder aan de pagina ‘Persoonlijk’ kun je op de knop ‘Uitschrijven’ klikken en de instructies volgen om je uit te schrijven.

Mijn vraag is nog niet beantwoord, wat nu?

Is jouw vraag nog niet beantwoord? Klik dan hier om jouw vraag te stellen. Je krijgt dan zo snel mogelijk een reactie.

Adres

Nijverheidsweg 19, 7005 AS Doetinchem

openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 

© 2023 VINNIC. All rights reserved.